Un tânăr amenință că se aruncă de pe un bloc, la Timișoara

Un tânăr amenință că se aruncă de pe un bloc, la Timișoara

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Alertă, luni seara, pe Calea Circumvalațiunii din Timișoara. Un tânăr de 35 de ani s-a urcat pe acoperișul unui bloc de 4 etaje și amenință că se aruncă în gol.

În urma apelului primit pe S.N.U.A.U. 112 in data de 02.10.2023, ora 18:39 am fost solicitați să intervenim pentru salvarea unei persoane aflată in pericol de cadere de pe un bloc de patru etaje situat pe str. Traian Novac din mun. Timisoara. La locul evenimentului s-au deplasat forțe și mijloace din cadrul Detașamentului 1 și 2 de Pompieri Timișoara: 2 perne de salvare, 1 autospecială de lucru cu apa si spumă, 1 autoscara mecanică S42, 2 ambulanțe SMURD tip B cu 13 pompieri. La sosirea echipajelor la locul evenimentului s-a constatat că un bărbat, care se deplasa pe marginea acoperișului blocului, amenința că se aruncă în gol“, spun reprezentanții ISU Timiș.

Echipajele au acționat pentru amplasarea pernelor de salvare.

La data de 2 octombrie 2023, în jurul orei 18:43, polițiștii Secției 4 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 35 de ani, amenință că se aruncă de pe acoperișul unui bloc cu 4 etaje, situat pe Calea Circumvalațiunii din Timișoara. La fața locului se află 3 echipaje de poliție, echipa de negociatori din cadrul I.P.J Timiș și pompieri ai I.S.U Banat“, spun reprezentanții IPJ Timiș.

Foto: Info Trafic Timișoara

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *