Un șofer din Timiș s-a lăudat că are „darul băuturii”. Polițiștii l-au oprit imediat

Un șofer din Timiș s-a lăudat că are „darul băuturii”. Polițiștii l-au oprit imediat

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Un șofer din Timiș a intrat de unul singur în gura lupului. Poliția Română informează că oamenii legii au observat, astăzi, șoferul unui autocamion care avea o plăcuță pe cât de interesată, pe atât de nepotrivită pentru cineva care conduce.

În urmă cu câteva ore, polițiștii au efectuat semnal de oprire unui autotren, în orașul Jimbolia, însă conducătorul nu s-a conformat, continuându-și deplasarea. Colegii noștri au reușit să îl oprească la câteva străzi distanță. Au stabilit că este vorba despre un bărbat, de 32 de ani, din Biled, județul Timiș. Și dacă tot „se lăuda” că are „darul băuturii”, colegii au hotărât să-l testeze, iar rezultatul a fost pe măsură, respectiv 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a transmis Poliția Română.

Prin urmare, șoferul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența alcoolului. De asemenea, acesta s-a ales și cu o amendă de 580 lei, pentru neoprire la semnalul polițiștilor.

Prinderea unor astfel de persoane înainte să cauzeze un accident este cea mai bună prevenire pe care o putem face – un pericol în minus pe drum poate însemna vieți salvate”, a informat Poliția Română.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *