Un șofer beat și fără permis de conducere s-a răsturnat cu mașina pe drumul dintre Hodoni și Dudeștii Noi

Un șofer beat și fără permis de conducere s-a răsturnat cu mașina pe drumul dintre Hodoni și Dudeștii Noi

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Accident marți după-amiază între Hodoni și Dudeștii Noi. Un șofer a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat în afara drumului. Polițiștii ajunși la fața locului au descoperit că bărbatul nu avea permis de conducere și era și băut.

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a condus un autoturism pe drumul de legătură dintre localitățile Hodoni și Dudeștii Noi, dinspre Hodoni spre localitatea Dudeștii Noi, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma accidentului rutier au rezultat doar pagube materiale. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat“, spun reprezentanții IPJ Timiș.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere și conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Foto: arhivă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *