Un service de telefoane mobile din Timișoara a găsit o metodă inedită să funcționeze în plină criză de coronavirus

Un service de telefoane mobile din Timișoara a găsit o metodă inedită să funcționeze în plină criză de coronavirus

- in Locale, Social, Stiri
0

Un service de telefoane mobile va funcționa și pe perioada stării de urgență din România. Dispozitivele mobile care se strică în această perioadă pot ajunge la Fixcell prin Fan Curier sau Glovo. Costul transportului va fi  suportat de service.

Din cauza stării de urgență, a noilor măsuri de siguranță și a restricțiilor de circulație impuse de ordonanțele militare, vrem să venim în sprijinul vostru. Știm că în această perioadă aveți mare nevoie de dispozitivele voastre și ca acestea să fie funcționale. Astfel, în cazul în care aveți nevoie de reparații pentru acestea, pentru a limita circulația și expunerea, vă recomandăm să ne trimiteți dispozitivele dumneavoastră pentru reparații prin Fan Curier și Glovo. Costul transportului tur-retur va fi suportat în întregime de către service-ul nostru. Funcționăm în continuare, la aceeași capacitate și cu același nivel de performanță și responsabilitate. Tehnicienii Fixcell România respectă zilnic măsurile de igienă impuse de această situație. Am luat măsuri încă de la începutul acestei luni, când am limitat accesul clienților în service. Vă încurajăm să ne contactați indiferent de problemă și vă promitem că vom face tot ce ne stă în putință să vă ajutăm.
Echipa Fixcell România poate fi contactată telefonic în timpul programului, iar în afara acestuia ne puteți scrie atât pe pe pagina noastră de Facebook cât și pe Instagram. Vă mulțumim pentru suportul oferit dar mai ales pentru loialitatea și încrederea investită în noi. Suntem aici pentru dumneavoastră și împreună vom reuși să depășim această criză fără precedent apărută în viețile noastre“, transmite administratorul Fixcell, Cosmin-Claudiu Ivan.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *