Un polițist din Timișoara a salvat viața unui bărbat căzut la pământ

Un polițist din Timișoara a salvat viața unui bărbat căzut la pământ

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Un polițist din Timișoara a devenit a dat dovadă de mult eroism, chiar de ziua fiului său. În timp ce își ducea copilul la școală, Daniel a văzut un bărbat care a căzut la pământ.

Dani i-a acordat primul ajutor persoanei, întrucât la puțin timp după ce a căzut, a observat că nu mai respira. Concomitent, a solicitat sprijinul altor persoane pentru a apela serviciul de urgență 112. Manevrele de resuscitare efectuate de colegul nostru l-au readus la viață. Înainte să sosească echipajul medical de specialitate, persoana în cauză a avut din nou un episod similar, pierzându-și cunoștința”, a informat Poliția Timiș.

Noile manevre de resuscitare efectuate de Daniel care păreau a fi contratimp, au făcut ca bărbatul să își revină și să fie preluat de echipajul medical de specialitate.

După toată această situație, mi-am dat seama cu adevărat ce s-a întâmplat și dacă nu aș fi urmat cursurile de prim-ajutor nu aș fi știut ce să fac într-o astfel de situație. De la persoanele care s-au strâns în jurul nostru am aflat că bărbatul tocmai și-a dus copilul la școală. Sunt împăcat sufletește să știu că am ajutat un tată care va fi bucuros să-și revadă copilul”, a povestit Daniel.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *