MINUNE Un poliţist din Timiş a refuzat mită 100 euro şi 100 lei!

MINUNE Un poliţist din Timiş a refuzat mită 100 euro şi 100 lei!

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Un agent de poliție din cadrul Poliției Orașului Sânnicolau Mare a sesizat Direcția Generală Anticorupție despre faptul că un conducător auto, care a fost depistat sub influența băuturilor alcoolice, i-a promis o sumă de bani pentru a nu-i întocmi dosar penal pentru infracțiunea săvârșită.

Luni 21 martie, șoferul, un tânăr de 23 de ani, a fost depistat  în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice având o alcoolemie de 0,57 mg/l. Ca urmare a denunţului formulat marţi, 22 martie, în jurul orei 18.00, ofiţerii Direcției Generale Anticorupție – S.J.A. Timiş, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, au organizat acţiunea de prindere în flagrant delict, bărbatul  fiind surprins în timp ce oferea poliţistului 100 de euro și 100 de lei pentru a nu-şi îndeplini atribuţiile de serviciu.

“În cauză a fost întocmit dosar  penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită, cercetările fiind continuate față de bănuit, în stare de libertate”, a informat IPJ Timiş.

Gh. M.