Un nou seminar marca CCIAT. Firmele din Timiș sunt invitate să afle ultimele noutăți privind legislația muncii

Un nou seminar marca CCIAT. Firmele din Timiș sunt invitate să afle ultimele noutăți privind legislația muncii

- in Locale, Social, Stiri
0

 continuă programul de informare şi instruire a firmelor cu privire la reglementări europene și naţionale debutează cu un seminar privind relaţiile de muncă dintre angajaţi şi angajatori și sănătatea şi securitatea salariaţilor.

CCIAT în colaborare cu Inspectoratul Teritorial de Muncă organizează în 1 februarie, de la ora 13.00, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri, seminarul cu titlul generic: Legislația Muncii 2018

Vor fi prezente şi interpretate noutăţile legislative şi normele metodologice de aplicare a reglementărilor în domeniul legislației muncii, respectiv: Modificările Codului Muncii OUG 53/2017 prin care s-a modificat Legea53/2003, republicată; HG 905/2017 privind Registrul general de evidenta a salariaților; O.U.G. 82/2017 pentru modificarea și completarea unor acte normative.

Seminarul va fi susţinut de Pavel Kașai, inspectorul șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiș, Ileana Tomoioagă, inspector șef Adjunct Relații de Muncă, ITM Timiș, Anton Francisc Szasz, inspector șef adjunct Securitate şi Sănătate în Muncă, ITM Timiș și Natalia Enii, expert IT, ITM Timiș. La eveniment va fi prezent Danteş Nicolae Bratu, Inspector General de Stat, Inspecţia Muncii.

Participarea membrilor CCIAT este gratuită. Taxa de participare pentru firmele nemembre este de 150 lei/pers (TVA inclus). Data limită de înscriere este până în 31 ianuarie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *