Un nou seminar de informare organizat de CCIAT în colaborare cu ISU Banat

Un nou seminar de informare organizat de CCIAT în colaborare cu ISU Banat

- in Economie, Locale, Stiri
0

Acțiunile de informare cu privire la noile modificări legislative intrate în vigoare în 2019 au continuat cu un seminar privind legislația în domeniul securității la incendiu. Mai exact, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” al Judeţului Timiş au organizat seminarul de informare “Importanța solicitării și obinererii autorizației de securitate la incendiu”.

Continuă seria de evenimente de informare pe a veni în sprijinul beneficiarilor, proiectanților și executanților de construcții în principal care se supun avizelor autorizării. Vrem să oferim cât mai multă transparență și cât mai mult sprijin în ceea ce înseamnă anumite probleme identificate și de a realiza o comunicare bilaterală și de a ne transmit problemele cu care se confruntă și bineînțeles a transmite și problemele cu care ne confruntăm noi în relația cu proiectanții în general”, spune Lucian Mihoc, șeful ISU Banat.

Este un eveniment important pentru noi, dar și pentru întreaga comunitate de afaceri din județ. Este un eveniment în colaborare cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență, știm că cele mai mari probleme sunt în acest domeniu, și spun în acest domeniu pentru că se pierd vieți, și cu efortul celor de la ISU există posibilitatea ca aceste evenimente urâte să dispară. Organizăm astfel de evenimente în fiecare an pentru a preveni mediul de afaceri, pentru a lua toate măsurile ca aceste întâmplări să nu aibă loc. Este al cincilea eveniment pe care îl organizăm în cadrul programului de instruire și informare a mediului de afaceri privind legislația națională și europeană”, spune Florica Chiriță, președintele executiv al CCIAT.

Un nou seminar de informare va avea loc în data de 2 aprilie, când reprezentanții DSVSA, DSP și OPC se vor întâlni cu angajatorii din județ.