Un nou seminar de informare organizat de CCIAT împreună cu ISU Banat! Când are loc?

Un nou seminar de informare organizat de CCIAT împreună cu ISU Banat! Când are loc?

- in Locale, Social, Stiri
0

Seria acțiunilor de informare și instruire a firmelor cu privire la noile modificări legislative intrate în vigoare în 2019 continuă cu un seminar privind legislația în domeniul securității la incendiu. Astfel, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” al Judeţului Timiş organizează miercuri, 13 martie, de la ora 10. Evenimentul “Importanța solicitării și obținerii autorizației de securitate la incendiu” va avea loc la sediul CCIAT, sala C.E.D.O.

Temele abordate în cadrul seminarului sunt: Legislația specifică avizării și autorizării; Obligația obținerii autorizației de securitate la incendiu și sancțiunea contravențională pentru firmele care funcționează fără această autorizație; Categoriile de construcții și amenajări care se supun avizării și autorizării; Legea nr. 28/2018 pentru completarea Legii nr. 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor.

Seminarul va fi susținut de Cpt.Ing. Cătălin Constantin Cosacu, șef Inspecția de Prevenire, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Banat” al Judeţului Timiş.

Seminarul se dorește a fi unul interactiv, astfel încât participanții să primească răspuns la toate întrebările legate de obținerea autorizației de securitate la incendiu, obligatorie din 1 octombrie 2017. Seminarul este gratuit pentru firmele membre ale CCIAT.

Termen de confirmare este 11 martie.