Un nou seminar de informare a agenților economici organizat de CCIAT. Când are loc

Un nou seminar de informare a agenților economici organizat de CCIAT. Când are loc

- in Economie, Locale, Stiri
0

Seria acțiunilor de informare a firmelor cu privire la noile modificări legislative intrate în vigoare de anul acesta continuă cu un seminar privind legislația specifică și consilierea agenților economici din punct de vedere al D.S.V.S.A., A.N.P.C. și D.S.P.

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează marți, 2 aprilie, începând cu ora 10.00, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri, un nou seminarul-dezbatere. Este vorba despre Proceduri. Contravenții. Sancțiuni prezentate de D.S.V.S.A. Timiş, A.N.P.C. Regiunea Vest şi D.S.P. Timiş

Direcția Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Timiş va prezenta Proceduri privind autorizarea / înregistrarea unităților de producție și depozitare și a unităților de vânzare cu amănuntul, care vor fi prezentate de dr. Adrian Radu Popa, șef Serviciu Catagrafie, Autorizare, Înregistrare și Evidență Informatizată

Comisariatul Regional Pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Vest – Consilierea agenţilor economici din punct de vedere al A.N.P.C. prezintate de Claudiu Sorin Șușanu, comisar şef.

Direcţia de Sănătate Publică Timiş – Proceduri de reglementare sanitară; Avize şi autorizare; Control, prezintate de e Cornelia Cismaș-Malac, director executiv.