Un nou „picnic atipic” la Timișoara! De Ziua Copilului, are loc în centrul orașului

Un nou „picnic atipic” la Timișoara! De Ziua Copilului, are loc în centrul orașului

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Primăria Timișoara pregătește cea de-a treia ediție a evenimentului „Picnic Atipic”. Așadar, după Parcul Dacia și Parcul Pădurice, de Ziua Copilului, acțiunea se mută în centrul Timișoarei.

Sâmbătă și duminică suntem invitați pe malul Begăi, în zona verde nou amenajată din proximitatea podului Mihai Viteazu, pentru a ne bucura de vreme bună și relaxare în aer liber alături de cei dragi. Pregătiți o pătură și un coș de picnic și veți avea parte de mâncare delicioasă de la afaceri locale și activități gratuite pentru copiii mici și mari, precum jocuri în aer liber, cabină foto, schimb de cărți, cerc de croșetat și jocuri cu apă”, a transmis instituția.

Potrivit organizatorilor, noul parc va fi reinterpretat cu teren de baschet de pe malul Begăi, Bd. Vasile Pârvan. Timișorenii vor găsi standuri cu mâncare ale afacerilor locale și activități gratuite pentru toate vârstele.

De asemenea, va avea loc un meci de baschet pe noul teren de pe malul Begăi, la turneul 3×3 „Warm-up Celebrarea Orașului”.

Program complet al celor două zile este disponibil AICI!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *