Un nou parc se va realiza la Giroc

Un nou parc se va realiza la Giroc

- in Administratie, Locale, Stiri
0
parcul botanic

În comuna Giroc se va realiza un nou parc. Acesta va avea loc de joacă pentru copii și alei pentru promenadă. Noul parc din Giroc va fi amplasat pe un teren de 2.500 de metri pătrați, care aparține comunei, preluat de la fosta unitate militară.

Cetățenii vor putea beneficia în scurt timp de un nou parc. Este foarte solicitat având în vedere că zona respectivă este locuită în majoritate de tineri care au copii la rândul lor. Parcul va avea o alee principală pentru promenadă și jocuri rulante, biciclete pentru copii, role. Vor fi plantați foarte mulți pomi, există câțiva pini pe care nu dorim să îi înlăturăm. Va fi gândită o parcare și vom aranja câte o fântână care să răcorească aerul în perioada verii, până să se înalțe acești copaci care să asigure umbra necesară. Este un parc cu multă zonă verde, cu gazon. Copiii vor avea locuri de joacă. Va fi asigurat un iluminat nocturn. Acum amenajăm aleea principală, e prima lucrare, apoi se va trece la parcare și apoi montăm gazonul și construim gardul”, a transmis primarul comunei Giroc, Ionel Toma.

Perimetrul care urmează să fie amenajat va cuprinde un loc de joacă pentru copii și două alei pentru promenadă, dotate cu iluminat nocturn. Investiția se va realiza cu bani de la bugetul  local.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *