Un nou mesaj pentru președintele Consiliului Județean Timiș

Un nou mesaj pentru președintele Consiliului Județean Timiș

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra a primit un nou mesaj mai puțin obișnuit. Cel mai probabil este aceeași peroană, dar mesajul este la o altă trecere de cale ferată.

În urmă cu câteva zile, o un timișean i-a lăsat un mesaj președintelui CJT, Călin Dobra: “Căline, când termini la Giarmata f*** două târnăcoape aici. #CJT Mulțumesc!”. Reactia lui Dobra nu a întârziat să apără. „Ieri a circulat în mediul online una dintre cele mai originale solicitări transmise către administrația județeană din Timiș. Aș fi apreciat foarte mult dacă autorul ar fi înlocuit un singur cuvânt, deoarece sunt total împotriva folosirii de cuvinte jignitoare, cu atât mai mult obscene. Referitor la subiectul în sine, după cum ați văzut, preocuparea noastră este constantă în ceea ce privește îmbunătățirea condițiilor de trafic, iar recent s-a reușit împreună cu cei de la CFR, refacerea trecerilor de cale ferată de la Pișchia și Giarmata. La Sânandrei am obținut toate avizele necesare(la CFR un aviz poate dura și 1 an de zile) și suntem pe ultima sută de metri cu întocmirea documentațiilor pentru lansarea licitației privind execuția. Ca orizont de timp sper ca în luna octombrie lucrările să fie finalizate. Vreau să știți că apreciez implicarea cetățenilor în viața comunității și respect libera exprimare, evident în limite decente așa cum am mai spus, și-mi doresc un anume lucru – ca toate mesajele pe care le primesc prin diferite mijloace de comunicare, Facebook, SMS, bloguri, iată acum prin afișe sau mesaje private, să fie semnate. Vă invit să vă susțineți proiectele, nemulțumirile si criticile dar vă cer să avem un dialog civilizat și asumat. PS – Cu cele mai bune intenții, semnat Călin„, scria  pe Facebook, în urma cu câteva zile președintele CJT, Călin Dobra.

Astăzi un alt mesaj a aprărut: “Călin, apreciez mult!!! Dar pune-i și două roabe de ciment!!! PS: Să nu-ți uiți târăcopul :)) #Teprovoc #Inaugurămîmpreună #Să fie pace“. De data aceasta președintele CJT nu îi va mai răspunde.