Un nou maraton al vaccinarii, organizat la Timisoara. Unde are loc

Un nou maraton al vaccinarii, organizat la Timisoara. Unde are loc

- in Locale, Sanatate, Slider, Stiri
0

Se organizează un nou maraton al vaccinării împotriva noului coronavirus, la Timișoara. Spitalul Militar Timișoara anunță că evenimentul se va desfășura în perioada 04 – 11 mai, iar persoanele interesate nu au nevoie de programare pentru a se imuniza.

În centrul de vaccinare organizat de către Spitalul Clinic Militar de Urgență “Dr. Victor Popescu” Timișoara, timp de o săptămână, în perioada 4 – 11 mai, se va efectua vaccinarea maraton cu program de funcționare în regim de 24/24 h a persoanelor care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19. Activitatea de vaccinare va începe în data de 4 mai, ora 08.00 și se va desfășura utilizând doze de vaccin Pfizer. Persoanele doritoare se vor prezenta fără o programare prealabilă în Platforma națională de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19 (PNPV). Totodată, persoanele vaccinate se înregistrează direct în Registrul electronic național al vaccinărilor (RENV) și vor fi planificate pentru efectuarea dozei de rapel“, a informat Spitalul Militar Timișoara.

În acest moment, în cadrul Spitalului Militar Timișoara funcționează două centre de vaccinare împotriva Covid-19, situate pe strada Nera, nr. 2 – 4. Un centru de vaccinare este destinat pentru vaccinarea cu ser Pfizer/Moderna, iar cel de-al doilea pentru imunizarea cu ser Astra Zeneca.

Vă reamintim că în cadrul Maratonului Vaccinării organizat la Centrul Regional de Afaceri, weekend-ul trecut, s-au imunizat împotriva noului coronavirus aproape 6.800 de persoane.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *