Un nou drum din Timiș a fost reabilitat

Un nou drum din Timiș a fost reabilitat

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Un nou drum a fost reabilitat, mai exact a văzut pentru prima dată asfaltul. Este vorba despre drumul DJ 588, care face legătura localitățile Șemlacu Mare și Ferendia.

”Am inaugurat astăzi drumul județean Șemlacu Mare – Ferendia, defapt acest drum județean leagă cele două comune Jamu Mare și Gătaia, dar mai mult decât atât acest drum leagă DN 57 și DN 58, sunt două drumuri naționale importante și cred că o dată cu realizarea acestui drum facem conexiunea de la Jamu Mare cu Clopodia, Ferendia, ajungând la Șemlac și bineînțeles la Gătaia. Drum a fost reabilitat pe o lungime de 4,44 km și nu era foarte practicabil înainte dacă putem spune așa. Cred că este un drum cu care ne putem mândri. Acest proiect este important și prin prisma faptului că l-am depus și pe fonduri europene, el a fost realizat din bugetul propriu al CJT și acum dorim recuperearea banilor de la UE și acum sperăm să semnăn contractul de finanțare și să absorbim și fonduri europene”, a spus luni, 30 iulie, președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Valoarea proiectul este de aproximativ 4,5 milioane de lei. Investiția a fost realizată din fondurile proprii ale CJT. Reprezentanții Consiliului Județean vor însă să recupereze banii, astfe au depus spre finanțare europeană proiectul pentru a primii banii înapoi. Drumul are o garanție de patru ani.