Un milion de pasageri au zburat cu Ryanair din sau către Timișoara

Un milion de pasageri au zburat cu Ryanair din sau către Timișoara

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Compania aeriană Ryanair a sărbătorit joi, 11 octombrie, transportarea unui milion de clienți din/către Timișoara, de la data primului său zbor la tarif redus, în septembrie 2016.

Mihai Șerban Cotabitiua fost clientul 1,000,000 al companiei care a călătorit către Timișoara cu serviciul Ryanair din Milano Bergamo, parte a programului Iarna 2018 Timișoara, care mai include și ruta internă către București care se bucură de un grad mediu de încărcare de 99%. Cele două rute din Timișoara vor susține peste 200 de locuri de muncă și vor aduce peste 350,000de clienți pe an pentru Aeroportul Internațional Timișoara.

Compania aerian[ a sărbătorit transportarea clientului 1,000,000 din/către Timișoara prin scoaterea la vânzare a locurilor de la 9.99€pentru călătorii în noiembrie și decembrie. Aceste locuri la tarife reduse sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, duminică, 14 octombrie.

“Parteneriatul pe care Aeroportul Internaţional Timişoara îl are cu compania Ryanair este unul solid. Locuitorii din regiunea de vest a României şi cei din zonele de frontieră din Serbia şi Ungaria pot zbura cu tarife mici spre București și Bergamo. Suntem bucuroşi că astăzi, după doi ani de operare pe Aeroportul Timișoara, sărbătorim împreună 1 milion de pasageri transportați. Le mulțumim partenerilor noștri pentru încredere și sperăm ca în curând să deschidă noi rute spre alte destinații” , a declarat directorul Aeroportului Internațional Timișoara, Daniel Idolu.

Clienții Ryanair din Banat, se pot bucura acum de tarife mai mici și de ultimele îmbunătățiri ale programului “Always Getting Better” care include:

  • Tarife reduse pentru bagaje – Tarif redus de 25€ x bagaj de 20kg

– Tarif redus de 8€ x bagaj de 10kg

  • Ryanair Rooms cu 10% în Credit de Zbor
  • Ryanair Transfers – opțiuni variate de transport terestru cu noul partener Car Trawler

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *