Un medic de la Ortopedie, clientul rețelei cu prostituate minore

Un medic de la Ortopedie, clientul rețelei cu prostituate minore

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Unul din doctorii din cadrul Clinicii de Ortopedie al Spitalul Județean Timișoara, profesor la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș”, a fost pus sub acuzare, în dosarul DIICOT în care e cercetată o rețea care exploata sexual eleve de liceu.

Împotriva medicului Horaţiu Petrescu a fost începută urmărirea penală, el fiind pus sub control judiciar. Doctorul e inculpat pentru folosirea serviciilor unei persoane exploatate, după ce, inițial, săptămâna trecută, a fost audiat ca martor. Acesta are 48 de ani, și e căsătorit cu fiica unui comisar din cadrul IPJ Timiș.

Săptămâna trecută, procurorii DIICOT Timișoara au destructurat o rețea condusă de Paul Mînzu, în care erau implicați un polițist de la Secția 1 Timișoara, agentul Ovidiu Gîțan, dar și fostul șef al Brigittei Năstase, Ovidiu Torj, precum și alte persoane. Rețeaua racola, prin intermediul polițistului eleve de liceu din școlile bune din Timișoara, care ulterior erau obligate să se prostitueze. Printre beneficiary se numără un judecător de la Judecătoria Timișoara, Nicolae Aurelian Tomuș, un avocat de drept penal, DJ Gino Manzotti și omul de afaceri arădean Cosmin Codrin.

Capul rețelei, interlopul Paul Mînzu, a reușit să fugă și e dat în urmărire generală.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *