Un important lider PSD din vestul tarii si-a dat demisia, apoi s-a inscris in partidul lui Ponta

Un important lider PSD din vestul tarii si-a dat demisia, apoi s-a inscris in partidul lui Ponta

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

PSD pierde un important membru al partidului. Luni, 3 decembrie, Ioan Mocioalcă, președintele PSD Caraș-Severin, a anunțat că și-a dat demisia din partid, pentru a se înscrie în noua formațiune politică realizată de fostul premier Victor Ponta.

După 24 de ani de politică activă, de valori susținute, de victorii și înfrângeri, în și pentru Partidul Social Democrat, am decis astăzi să mă despart de drumul pe care partidul a luat-o. Le sugerez tuturor celor care se vor supăra de acest gest politic, să nu caute explicații în ocultele statului paralel, în false dosare, în vanități rănite sau în lupte politice trecute sau prezente. Să caute explicații în viitor, în ceea ce se construiește astăzi în PSD și pe lângă PSD. Să se gândească bine la experiența altora care s-au crezut nemuritori și s-au jucat iresponsabil cu puterea, ajungând în final victimele propriei lor puteri”, a scris Ioan Mocioalcă, pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, fostul lider al PSD Caraș-Severin a precizat că majoritatea colegilor lor gândesc ca el, doar că nu au încă curajul de a pleca din partid.

Sunt foarte convins că viitorul foarte apropiat ne va aduce într-un fel sau altul din nou împreună. Având în vedere toate cele de mai sus, precum și multe altele, mi-am depus demisia din PSD și adeziunea la grupul parlamentar în care regăsesc valorile pe care le-am susținut și le susțin în continuare. La PRO România. Voi fi în politică și voi face politică așa cum știți că s-a întâmplat în ultimii 24 de ani și voi încerca la fel de mult să nu dezamăgesc”, a conchis Ioan Mocialcă, care este deputat de Caraș-Severin.