„Un ghiozdan la început de an”. Cum poți ajuta 320 de copii din medii defavorizate din Timiș să meargă la școală

„Un ghiozdan la început de an”. Cum poți ajuta 320 de copii din medii defavorizate din Timiș să meargă la școală

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Oamenii cu suflet mare sunt încurajați să facă o faptă bună pentru 320 de copii din județul Timiș. Astfel, Academia Mămicilor din Timișoara a lansat o campanie intitulată „Un ghiozdan la început de an”, pentru susținerea educației micuților din mediul rural.

În curând, copiii care urmează să înceapă școala își pregătesc hainele și rechizitele, însă, din păcate, copiii din medii defavorizate nu toți pot face acest lucru. Ca în fiecare an, și de data aceasta ne îndreptăm atenția către copiii cu posibilităţi reduse din șapte localități din județul Timiș (Bencecu de Jos, Cenei, Cerna, Pișchia, Murani, Pesac, Biled) care se vor bucura să înceapă școala cu cele necesare: ghiozdan, penar, obiecte de scris (pixuri, carioci, creioane colorate), foi colorate, tempera, pensule, etc. În acest moment, avem pe listă 320 de copii la care ne dorim ca să ajungem la începutul lunii septembrie”, au informat reprezentanții ONG-ului timișorean.

Bugetul total necesar pentru această campanie se ridică la 54.000 lei. Asta în condițiile în care costul estimativ pentru un ghiozdan complet echipat de școală este de 200 lei, 120 de copii au nevoie de un astfel de ghiozdan. Costul estimativ pentru un set de rechizite este de 150 lei, iar 200 de micuți au nevoie doar de rechizite, după ce ghiozdane au primit anul trecut.

Donații se pot face în contul Asociației Academia Mămicilor din Timișoara – Centru de Educație, Cercetare și Asistență Socială, CIF: 33102961, Nr. cont: RO18BRDE360SV38907053600. Mai multe informații despre campanie sunt disponibile AICI!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *