Un destin comun: Europa și România: superlansare de carte, la cabinetul eurodeputatei Maria Grapini din Timișoara

Un destin comun: Europa și România: superlansare de carte, la cabinetul eurodeputatei Maria Grapini din Timișoara

- in Locale, Social, Stiri
1

Eurodeputata Maria Grapini din Timișoara și prof. univ. dr. Nicolae Țăran, analist economic, lansează, vineri, 8 ianuarie 2021, la ora 11:00, cartea „Un destin comun: Europa și România”, editată la finele anului 2020.

Lansarea va avea loc la sediul cabinetului eurodeputata Maria Grapini, situat în Timișoara, str. Barbu Iscovescu nr. 2, et. II, cu respectarea tuturor regulilor de protecție sanitară.

Această carte conține câteva analize empirice, publicate în România Socială, precum și o serie de inițiative legislative prezentate de eurodeputata Maria Grapini, în Parlamentul European, în ultima perioadă de timp. Aceste analize și inițiative au avut drept scop atât evaluarea efectelor pozitive și negative ale aderării României la Uniunea Europeană, cât și a principalelor disfuncționalități social – economice și instituționale ale UE. Nu în ultimul rând, în această carte, sunt formulate o serie de soluții de contracarare a acestor disfuncționalități.

”Vă așteptăm cu drag la lansarea cărții „Un destin comun: Europa și România”, unde veți putea pune întrebări co-autorilor”, este mesajul Mariei Grapini și al prof. univ. dr. Nicolae Țăran.

Gh. M.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *