Un cunoscut profesor universitar și șef în PSD s-a urcat beat la volan și a făcut prăpăd pe străzi. Ce va păți

Un cunoscut profesor universitar și șef în PSD s-a urcat beat la volan și a făcut prăpăd pe străzi. Ce va păți

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

universitar

Vicepreşedintele organizaţiei PSD Petroşani, Radu Sorin, este cercetat penal după ce a condus băut şi s-a răsturnat cu autoturismul proprietate personală în centrul oraşului, lovind un ghişeu de informare turistică, scrie Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, Bogdan Niţu, accidentul rutier s-a petrecut, joi după-amiază, în centrul municipiului Petroşani.

Un autoturism condus de Radu Sorin, vicepreşedintele organizaţiei PSD Petroşani, care consumase băuturi alcoolice înainte de a urca la volan, s-a răsturnat pe marginea unei străzi centrale, lovind un ghişeu de informare turistică.

“Şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile unui carosabil umed, a agăţat o bordură şi s-a răsturnat în afara şoselei, lovind cu maşina Centrul de Informare Turistică. Este un accident fără victime şi au loc cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier. Şoferul este cercetat penal, aşteptăm şi rezultatele analizelor medicale, care vor stabili încadrarea”, a declarat, sâmbătă, Bogdan Niţu, corespondentului MEDIAFAX.

Imediat după producerea accidentului, Radu Sorin a fost supus unui control cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv, iar apoi a fost dus la Spitalul Municipal din Petroşani, unde i-au fost prelevate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Mai mult, vicepreşedintele PSD Petroşani va trebui să suporte şi cheltuielile de reparaţie a Centrului de Informare Turistică pe care l-a avariat, ghişeul fiind inaugurat de curând.

Radu Sorin este membru PSD Petroşani, fiind vicepreşedinte al organizaţiei, precum şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al Apa Serv Valea Jiului SA şi membru în Consiliul de Administraţie al Societăţii Naţionale de Închideri Mine Valea Jiului SA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *