Un cioban din Timis a vrut sa-si omoare trei camarazi dupa ce s-au certat pe tema pasunatului oilor

Un cioban din Timis a vrut sa-si omoare trei camarazi dupa ce s-au certat pe tema pasunatului oilor

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0

Aproape ca-n balada Miorița, în județul Timiș. Un cioban era pe punctul de a omorî alți trei oieri, cu care s-a certat pe tema pășunatului oilor și i-a înjunghiat.

Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, în urmă cu două zile, ciobanul a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor și două infracțiuni de lovire sau alte violențe.

Întâmplarea a avut loc în urmă cu doi ani, în localitatea Bara, din județul Timiș, când ciobanul, “pe fondul unor neînțelegeri anterioare privind pășunatul animalelor, a aplicat persoanei vătămate L.G. o lovitură cu un briceag în zona axilei, producându-i mai multe leziunile traumatice (secțiune completă de arteră axilară, secțiune parțială nerv median și secțiune completă nerv median și musculo cutanat) care au necesitat pentru vindecare un număr de 30 de zile de îngrijiri medicale și care au pus în primejdie viața victimei. Totodată, în cadrul aceluiași conflict, după înjunghierea victimei Ș.I., inculpatul a aplicat câte o lovitură de cuțit și persoanelor vătămate L.R.C. și C.G.D., acestea necesitând fiecare câte 7-8 zile de îngrijiri medicale pentru vindecarea leziunilor suferite“, scrie în rechizitoriu.

Dosarul a fost trimis soluţionare Tribunalului Timiş.