Un bătrân de 91 de ani a murit după ce s-a izbit puternic cu mașina de o autoutilitară parcată pe marginea drumului, la Ghilad. Alte două persoane au ajuns la spital

Un bătrân de 91 de ani a murit după ce s-a izbit puternic cu mașina de o autoutilitară parcată pe marginea drumului, la Ghilad. Alte două persoane au ajuns la spital

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Accident grav de circulație, vineri dimineață, în localitatea Ghilad. O mașină s-a izbit puternic de o autoutilitară care staționa pe marginea drumului. În urma accidentului, șoferul de 91 de ani a murit, iar alte două persoane au ajuns la spital.

A fost alertată Secția de Pompieri Deta și s-a dispus trimiterea la locul intervenției a unei autospeciale de stingere cu apă și spumă și a echipajului SMURD. La locul evenimentului au fost alocate două ambulanțe SAJ, dintre care, una cu medic.

În evenimentul rutier a fost implicat un autoturism, rezultând trei victime, dintre care, o victimă de sex masculin a rămas încarcerată. Din nefericire, aceasta a fost extrasă în stare de inconștiență. Victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarată decedată de către medicul de pe ambulanța SAJ. Alte două victime au fost transportate la spital, în stare conștientă și cooperantă“, a transmis ISU Timiș.

Un bărbat, în vârstă de 91 de ani, a condus un autoturism pe DJ 595 A, dinspre Ghilad înspre Deta, iar la un moment dat, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară ce se afla staționată pe partea dreaptă a părții carosabile. În urma impactului, a rezultat decesul bărbatului, în vârstă de 91 de ani și rănirea pasagerilor acestuia, respectiv o femeie, în vârstă de 69 de ani și un bărbat, în vârstă de 79 de ani“, a transmis IPJ Timiș.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală de culpă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *