Un bărbat din vestul țării care a dezvirginat o fetiță de 12 ani în fața mamei ei, condamnat la închisoare

Un bărbat din vestul țării care a dezvirginat o fetiță de 12 ani în fața mamei ei, condamnat la închisoare

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0
viol copil

Monstru cu chip de om. Un bărbat din vestul țării a făcut un gest de-a dreptul diabolic. După ce s-a îmbătat criță, Mihai Ludovic, de 45 de ani, și-a abuzat sexual fosta concubină, dar și pe fiica acesteia, în vârstă de doar 12 ani, pe care a dezvirginat-o.

Bărbatul din Petroșani a fost arestat în ianuarie 2017, fiind acuzat că le-a violat pe cele două, scrie Ziarul Hunedoreanul. Potrivit anchetatorilor, în locuința concubinei, Mihai Ludovic a întreținut două acte sexuale orale cu femeia și cu fiica acesteia, sub imperiul constrângerii, dar și un act sexual normal cu minora, pe care a dezvirginat-o în fața mamei ei.

Pentru faptele comise, Judecătoria Petroșani l-a condamnat la șapte ani de închisoare pe violator. În prezent, acesta se află în arest preventiv, fiind închis de la începutul anului, după ce fosta concubină l-a reclamat.

Instanța contopeşte pedepsele principale, complementare şi accesorii aplicate pentru infracţiunile concurente de viol, comise de către inculpatul Mihail Ludovic, acesta urmând să execute pedeapsa principală de şapte ani închisoare, în regim de detenţie”, a transmis Judecătoria Petroșani.