Un bărbat din Timiș a plantat cannabis printre serele cu roșii

Un bărbat din Timiș a plantat cannabis printre serele cu roșii

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Un bărbat din județul Timiș riscă să stea ani grei după gratii. Asta după ce oamenii legii au descoperit că fermierul din localitatea Tomnatic avea o plantație de cannabis, ascunsă printre serele cu roșii.

Procurorii DIICOT Timișoara, împreună cu polițiști de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara au realizat, astăzi, o percheziție domiciliară la adresa la care locuiește bărbatul de 44 de ani, într-o cauză vizând săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În fapt, s-a reţinut că, în cursul acestui an, un suspect, în vârstă de 44 de ani, a cultivat plante de cannabis într-un solar amplasat în grădina unui imobil situat pe raza judeţului Timiş. În urma percheziției domiciliare desfășurate, au fost găsite şi ridicate 119 plante mature susceptibile a fi cannabis, totalizând aproximativ 250 de kilograme de masă verde”, a informat DIICOT.

Bărbatul din județul Timiș a fost adus la sediul DIICOT Timişoara pentru a fi audiat și a se lua măsurile legale care se impun.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *