Un bărbat a fost lovit mortal, în timp ce mergea pe stradă

Un bărbat a fost lovit mortal, în timp ce mergea pe stradă

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Poliţia din Caransebeş a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, pe strada N. Bălcescu, la intersecţia cu strada Vârşeţului a avut loc un accident soldat cu decesul unei persoane.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că, o femeie în vârstă de 31 ani, din Rusca Montană, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Centru Civic către Jupa a acroşat cu partea din faţă dreapta un pieton care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers pe partea carosabilă a benzii de circulaţie nr.1, respectiv, un bărbat în vârstă de 78 ani din Obreja. În urma accidentului pietonul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul de Urgenţă din Caransebeş unde ulterior a decedat. Cercetările continuă faţă de conducătoarea auto pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din  culpă.

De asemenea, tot luni, 16 ianuarie, lucrătorii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 61 ani, din Ilova, în timp ce conducea un autoturism. Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că autorizaţia de circulaţie provizorie era expirată. Cercetările continuă faţă de conducătorul auto pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *