Un Audi Q5 de 16.000 de euro căutat în Elveția, găsit la frontieră în Timiș

Un Audi Q5 de 16.000 de euro căutat în Elveția, găsit la frontieră în Timiș

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Poliţiştii de frontieră de la Sânnicolau Mare și Moravița au descoperit două un microbuz și o mașină, în valoare totală de peste 20.000 de euro, care erau căutate de autorităţile din Belgia și Elveția.

Joi, 13.07.2023, în jurul orei 10:50, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un român, conducând un microbuz marca Renault, înmatriculat în Italia. La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că plăcuțele de înmatriculare  și microbuzul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Belgia. Microbuzul, în valoare de aproximativ 4000 euro, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei pentru continuarea cercetărilor şi luarea măsurilor legale.

Tot joi, în jurul orei 11:40, o patrulă din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Moravița, în timp ce executa o misiune specifică în localitatea Denta, a oprit pentru verificări o mașină Audi Q5, condusă de un român, având numere de înmatriculare elveţiene. La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că autovehiculul figurează ca “bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Elveția. Autoturismul, în valoare de peste 16.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, în vederea continuării cercetărilor.

În ambele situaţii, poliţiştii de frontieră timișeni efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea cazurilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *