Un an excepțional pentru CCIAT. Ce realizări a înregistrat și care sunt planurile pentru 2017

Un an excepțional pentru CCIAT. Ce realizări a înregistrat și care sunt planurile pentru 2017

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Un an plin de reușite pentru Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș. Numeroase seminarii, misiuni economice, cursuri de formare profesională, expoziții, dar și vizite ale oficialităților, au fost organizate de CCIAT.

2016 a fost un an excepțional pentru CCIAT, plin de evenimente, dar și de reușite. Au fost organizate nouă seminarii la care au participat 1.300 de firme, 11 misiuni economice, o mulțime de expoziții, la care au participat 300 de expozanți și peste 57.000 de vizitatori. Tot anul acesta, CCIAT a realizat două parteneriate mari, cu contracte încheiate. Acțiunile de acest fel vor continua și în 2017. Cea mai mare realizare a CCIAT în acest an este Biroul Unic, unde firmele pot primi consultanță și informații din partea instituțiilor.

„Pentru Camera de Comerț anul 2016 a fost unul excepțional și spun asta pentru că atât evenimentele care au avut loc cât și vizite ale oficialilor, ambasadorilor la noi în județ a fost într-un număr foarte mare. (…). Fiecare departament a CCIAT a avut realizări mari, mă refer la proiecte ce au fost scrise pentru 2017, mai exact 11 proiecte dintre care șapte au trecut de partea de evaluare și o să implementăm în trimestru deja trei proiecte. De data asta ne-am orientat pe forță de muncă, așa cum am spus anul trecut că să avem o atenție deosebită asupra atragerii forței de muncă pentru că resursa umană lipsește în județul nostru, asta am făcut și o să facem în continuare și prin proiectele pe care le implementăm. (…). În toate domeniile avem realizări și cea mai mare realizare a anului a fost înființarea Biroului Unic”, a spus Florica Chiriță, directorul general al CCIAT.