Umaniștii din Timiș susțin un medic de excepție la Primăria Timișoara: Voichița Lăzureanu

Umaniștii din Timiș susțin un medic de excepție la Primăria Timișoara: Voichița Lăzureanu

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Umaniștii din Timiș susțin un medic de excepție la Primăria Timișoara! Eurodeputata umanistă, Maria Grapini, a explicat:  “Am ales să susținem un profesionist în medicină, o femeie care a demonstrat în cariera profesională că îmbină știința cu omenia, puterea cu moralitatea, cunoștințele medicale cu buna organizare si administrare! Cel mai bine poți să vezi calitățile unui om, profesionale și umane în criză. Voichița Lăzureanu a demonstrat cât a fost managerul spitalului Victor Babeș din Timișoara că poate fi un bum administrator, are puterea și tăria de a face echipe, de a găsi soluții și de a convinge oamenii sa le aplice! Timișoara a fost mutilată de zeci de ani și are nevoie de soluții de vindecare! Am încredere că Voichița Lăzureanu este omul potrivit la locul potrivit!”.

Umaniștii din Timiș doresc o schimbare în bine a orașului și cred în candidatul  comun al PSD și PPU(SL) că poate aduce schimbarea! Cu un primar-femeie, medic și bun român, Timișoara poate deveni cu adevărat Capitală culturală europeană, unde cetățenii să aibă acces la educație, cultură și sănătate!

Amintim că, sub conducerea medicului Voichița Lăzureanu, Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara a fost cel mai performant spital din țară și avut cel mai mare număr de pacienți cu COVID19 vindecați.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *