Umaniștii din Timiș au premiat excelența în sport: astăzi, tenismena Simona Dima

Umaniștii din Timiș au premiat excelența în sport: astăzi, tenismena Simona Dima

- in Locale, Social, Stiri
0

Președinta Organizației de Tineret a PPU (social-liberal) Timiș, Andra Maftei, continuă și în această perioadă campania “Umaniștii premiază excelența”, inițiată de mai mulți ani de europarlamentara Maria Grapini.

Scopul campaniei este identificarea copiilor merituoși, talentați, capabili de performanțe și răsplătirea lor într-un cadru deosebit, stimulativ.

Astfel, vineri, 29 mai, la sediul PPU(social-liberal) din Timișoara a fost invitată Dima Simona, elevă în clasa a VIII-a la Școala Gimnazială din Sacoșu Turcesc pentru a le vorbi umaniștilor despre importanța practicării unui sport de performanță și beneficiile, pe termen lung, ale acestor antrenamente susținute.

Deținătoare a numeroaselor premii județene la tenis de masă, eleva Dima Simona a prezentat un scurt bilanț al competițiilor la care a participat și medaliile obținute la acestea. La finalul întâlnirii, președinta Organizației de Tineret a PPU (social-liberal) Timiș, Andra Maftei, a premiat-o pe ambițioasa tenismenă Simona Dima din Sacoșu Turcesc, oferindu-i din partea umaniștilor o placheta de excelența, cărțile și premiu în bani. Emoțiile au fost bine dozate de ambele părți, iar bucuria unei munci care este recunoscută și apreciată de cei din jur este una deosebită. La finalul întâlnirii, Andra Maftei a precizat că această campanie de descoperire a copiilor talentați a fost una surprinzătoare și o va continua și pe mai departe chiar în comuna unde aceasta va candida din partea PPU-SL pentru funcția de primar: la Sacoșu Turcesc.
Gh. M.