Ultimul spațiu disponibil din Bastion Theresia scos la licitație

Ultimul spațiu disponibil din Bastion Theresia scos la licitație

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Ultimul spațiu disponibil în Bastionul Theresia din Timișoara intră în licitație. Este vorba despre spațiul A5 (Corp A), cu o suprafață de 222,09 mp și de 57 mp de teren aferent frontului.

Conform reprezentanților Consiliului Județean Timiș, spațiul respectiv poate avea ca destinație activități tip restaurant, bar și alte activități de servire a băuturilor, creație și interpretare artistică, informații și comunicații, intermedieri financiare și asigurări, tranzacții imobiliare, activități profesionale, științifice și tehnice, cu excepția activităților veterinare, activități de servicii administrative și activități de servicii suport.

Dorința noastră este ca Bastionul Theresia să fie un loc plin de viață, unde să se desfășoare activități dintre cele mai diverse, un loc unde să organizăm evenimente de interes pentru timișeni și pentru turiști. Eforturile noastre converg spre a crea un nou punct central al activităților socio-culturale din Timișoara”, a subliniat președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Licitația publică deschisă cu strigare se va desfășura în data de 20 martie, de la ora 10.00, la sediul Consiliului Județean Timiș, Timișoara, Bd. Revoluției din 1989 nr. 17, la Camera 9.

 Caietul de sarcini poate fi achiziționat la camera 225. Înscrierea la licitație se va face până în data de 19 martie 2019, inclusiv, între orele 9.00 și 14.00, la sediul CJ Timiș. Spațiul poate fi vizitat de luni până vineri, între orele 10-13. Persoana de contact pentru vizitarea spațiului este dl Dan Păduraru, consilier superior la Compartimentul Gestionarea Patrimoniului, telefon 0721.868.229. Pentru informații suplimentare, ofertanții pot accesa site-ul www.cjtimis.ro  sau pot suna la telefoanele nr. 0256.406.422, 0256.406.459.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *