Ultimele zile cu vreme frumoasă în Banat. De când încep ploile

Ultimele zile cu vreme frumoasă în Banat. De când încep ploile

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri, Utile
0
frunze toamna

Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică luni, 21 septembrie, prognoza meteo pentru perioada 21 septembrie – 4 octombrie, valabilă pentru regiunea Banat. Astfel, potrivit meteorologilor, vom avea parte de vreme bună doar în această săptămână, urmând ca apoi să vină ploile.

“Vremea va fi caldă până în data de 25 septembrie, cu temperaturi maxime ce se vor situa, în medie, în jurul a 28 de grade. Ulterior se va răci, astfel că media regională a valorilor maxime va scădea la 19…20 de grade în zilele de 28 și 29 septembrie. La începutul lunii octombrie se întrevede un proces de încălzire, ce va însemnă o creștere a valorilor diurne spre o medie de 23…24 de grade. Nopțile vor fi tot mai calde în prima săptămână de prognoză, astfel de la o medie a acestora de 11 grade, se va ajunge la 14…16 grade în 26 septembrie. Pentru a doua parte a intervalului sunt prognozate minime, în medie, între 8 și 10 grade“, a informat ANM.

Conform meteorologilor, probabilitatea de apariție a ploilor va crește după 23 septembrie, însă ploile vor fi pe arii mai extinse și posibil însemnate cantitativ, în perioada 25 – 28 septembrie, în vestul țării.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *