Ultimele noutăți privind legislația muncii prezentate agenților economici. Când are loc seminarul

Ultimele noutăți privind legislația muncii prezentate agenților economici. Când are loc seminarul

- in Locale, Social, Stiri
0

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează un nou seminar de informare a firmelor cu privire la reglementări europene și naţionale în diferite sectoare de activitate. Este vorba despre un seminar de instruire al angajatorilor privind modul concret în care trebuie aplicate noile acte normative intrate în vigoare anul acesta.

Organizat în colaborare cu Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiş,  seminarul va avea loc în marți, 19 februarie, de la ora 10.00, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri.

Vor fi abordate teme precum: Salariul minim brut pe economie în 2019; Legea nr. 247/2018 pentru modificarea și completarea unor acte normative privind regimul străinilor în România; Prevederile OUG nr. 114/2018 privind salariul minim în construcții; Modificarea Legii nr. 52/2011 privind unele activități cu caracter ocazional desfășurate de către zilieri; O.G. nr. 25/2014 privind detașarea și încadrarea străinilor pe teritoriul României.

Seminarul va fi susținut de specialiști ai ITM Timiș precum Pavel Kașai, inspector șef; Ileana Tomoiagă, inspector șef adjunct Relații de Muncă; Anton Francisc Szasz, inspector șef adjunct Securitate şi Sănătate în Muncă  și Natalia Enii, expert IT 

Participarea membrilor CCIA Timiș este gratuită. Taxă de participare pentru firme ne-membre este de 100 lei + TVA/pers. Termen de confirmare a participării este 18 februarie.