Ultimele noutăţi în domeniul amenajărilor interioare şi mobilier prezente la Timişoara, la expoziţia Universul Casei Tale FOTO

Ultimele noutăţi în domeniul amenajărilor interioare şi mobilier prezente la Timişoara, la expoziţia Universul Casei Tale FOTO

Timişorenii care doresc să îşi renoveze sau să îşi redecoreze locuinţa pot găsi toate cele necesare la expoziţia “Universul Casei Tale & Expo Mobila”. Evenimentul şi-a deschis porţile joi la Centrul Regional de Afaceri.

Manifestarea, are loc în acest weekend, 19 – 22 mai, la Centrul Regional de Afaceri, şi reunește peste 40 de producători, distribuitori, reprezentanţe ale unor companii internaţionale din România, care vor întâmpina, atât publicul larg cât şi cel profesionist, cu o gamă largă de produse, sisteme şi tehnologii de avangardă în ceea ce priveşte construcţia, mobilarea și amenajarea spaţiilor interioare şi exterioare.

Sectorul mobilă este puternic reprezentant în expoziție şi aduce în atenția publicului cele mai noi tendințe, tehnologii, materiale și accesorii – sisteme inteligente din industria mobilei. Vor putea fi admirate şi achiziţionate: bucătării, dormitoare, livinguri, camere pentru copii și tineret, mobilier pentru hol, biblioteci, birouri, canapele, fotolii, mese, scaune, mobilier decorativ etc. “Firmele își vor face promoțiile pe care și le doresc, după managementul propriu. Vedetele expoziției pe parte de mobilă sunt bucătăriile modulare și canapelele. Din totalul firmelor prezente, 35% sunt noi. Există o companie care vine cu produse deosebite și care sunt în trend în occident, spune organizatorul evenimentului, Roxana Bonchiș.

La cea de-a cincea ediţie participă şi firme specializate în amenajări interioare şi exterioare. În acest sens, vor putea fi admirate şi achiziționate: bucătării, dormitoare, camere de zi, canapele, mese, scaune, biblioteci, birouri, uşi de interior, accesorii şi decoraţiuni. “Sunt două expoziţii într-una, o expoziţie care se adresează atât soluţiilor de construcţii şi amenajări interioare,  cât și o componentă de design interior de mobilier pentru locuințe. Prin proiectele pe care le avem în derulare, cât și proiectele care așteaptă a fi finanțate, avem un număr mare de acțiuni pentru mediul de afaceri, pentru promovarea firmelor membre și internaționalizarea lor, participarea în țările vecine”, a spus Octavian Culda, directorul  Departamentului de programe finanțări al CCIAT.

Partenerul principal al evenimentului, Selgros, a pregătit pentru vizitatori câteva moment şi surprise speciale. “Este un eveniment foarte important să ne prezentăm să ne cunoască lumea. Şi la Selgros găsești tot ce ai nevoie pentru a-ți dota o casă, pornind de la bucătărie, baie, dormitor, sufragerie… Selgros se prezintă aici, la Universul casei tale, o dată să fie cunoscut de clienții care încă nu au trecut pragul acestui magazin. Se vor emite legitimații pe loc la acest eveniment”, spune directorul Selgros Timișoara, Amalia Țurcanu.

Expoziţia poate fi vizitată zilnic, joi între orele 12 – 19, vineri şi sâmbătă în intervalul orar 11 -19, iar duminică între orele 11 – 18. Evenimentul este organizat în colaborare cu CCIAT. Intrarea este liberă.