Ultima săptămână cu temperaturi de vară, în Banat. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Ultima săptămână cu temperaturi de vară, în Banat. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri, Utile
0
frunze toamna

Ne mai putem bucura de temperaturi de vară în Banat doar până la sfârșitul acestei săptămâni. Meterologii anunță că începând de vineri urmează o răcire semnificativă în vestul țării.

Vremea va fi călduroasă și în general frumoasă până în data de 17 septembrie, cu temperaturi maxime ce se vor situa, în medie, în jurul a 30 de grade. În zilele de 18, 19 și 20 septembrie va urma o răcire semnificativă și o schimbare în aspectul vremii, astfel că maximele termice, mediate regional, vor fi de 20…22 de grade. Până în 25 septembrie se va încălzi ușor, cu maxime ce vor urca, în medie, la 26 de grade, însă în ultimele două zile de prognoză vor coborî spre 22 de grade. Minimele se vor menține constante până la sfârșitul primei săptămâni, cu medii de 14…16 grade, vor scădea în weekend la valori mediate în jurul a 10 grade, apoi vor intra pe o tendință de creștere, asfel că în a doua săptămână se vor situa, în medie, între 10 și 12 grade“, a informat Administrația Națională de Meteorologie, care a realizat o prognoză a valorilor termice în vestul țării până în data de 27 septembrie.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată în zilele de 17 și 18 septembrie și din nou în intervalul 22–27 septembrie, în Banat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *