Ucigașii omului de afaceri din Sibiu au plecat spre locul crimei din Dumbrăvița. Filmul atacului

Ucigașii omului de afaceri din Sibiu au plecat spre locul crimei din Dumbrăvița. Filmul atacului

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Au ieșit la iveală noi detalii șocante în cazul crimei din Sibiu. Oamenii legii au stabilit că ucigașii omului de afaceri Adrian Kreiner au plecat din Dumbrăvița spre Sibiu. De altfel, după atac, s-au reîntors la Dumbrăvița.

Totul a început în data de 4 noiembrie, când cei cinci suspecți au plecat din Dumbrăvița, cu două mașini. Un autoturism a fost lăsat la Deva, urmând ca acesta să reprezinte o mașină de rezervă pentru deplasare ulterioară cu care să nu fi intrat în Sibiu. Femeia care i-a însoțit a închiriat un apartament pentru trei nopți, în care criminalii au rămas până a doua zi, când au plecat pe jos spre casa lui Adrian Kreiner.

La ora 00.30, cei trei suspecți au sărit gardul și au pătruns în imobilul nelocuit cu numărul 11, situat vizavi de locuința victimei și au urcat în podul imobilului pe o scară laterală. Din acel moment și până în data de 6.11, suspecții au supravegheat locuința victimei la diferite intervale de timp”, spun procurorii. La ora 02.22, cei trei au pătruns în casa omului de afaceri, pe care l-au găsit dormind în living, la parter.

Criminalii l-au legat pe Adrian Kreiner de mâini și de picioare și l-au lăsat pe jos, într-un mod de legare „în care șocul traumatic se instalează rapid prin întreruperea fluxului sanguin care conduce la paralizie. Legătura aceasta este o formă de tortură, unde durerea este extremă, folosită pentru a determina victima să dezvăluie locul unde se depozitează banii sau obiectele de valoare”, a explicat procurorul criminalist Valentin Florescu.

Între timp, suspecții au fost surprinși de fiica lui Kreiner, care se afla la etajul casei.

Doi dintre bărbați au urcat imediat după aceasta și, sub amenințarea unui pistol, i-au solicitat, în limba engleză să spună locul în care tatăl său ascunde banii. După ce le-a dat atacatorilor doar banii pe care îi avea în portofel, o sumă infimă – 40 de euro și aproximativ 100 de lei – a fost amenințată cu pistolul de către unul dintre atacatori, întrebând-o de mai multe ori unde sunt banii, ba chiar acesta a încărcat arma și i-a pus-o din nou la tâmplă”, a mai spus procurorul.

Cea care a sunat la 112 a fost concubina lui Adrian Kreiner, iar primul echipaj de poliție a ajuns la fața locului în 2-3 minute.

După comiterea faptei, suspecții s-au întors, în data de 6.11.2023, în jurul orelor 4.20, la apartamentul închiriat și au părăsit municipiul Sibiu cu un taxi în aceeași dată, în jurul orelor 7.20, cursa fiind făcută până în Deva, județul Hunedoara, unde aveau acel autoturism pe care l-au lăsat intenționat în acea locație”, a relatat procurorul.

Suspecții au mers apoi în localitatea Dumbrăvița, la locuința celui care i-a adus în Sibiu, iar în seara zilei de 7 noiembrie, când în spațiul public a apărut informația privind decesul lui Kreiner, doi dintre criminali și femeia au fugit din țară. Bărbatul din Dumbrăvița care i-a ajutat pe criminali a fost reținut joi seară, pentru 24 de ore.

Tot joi seară, un bărbat a fost arestat pentru uciderea milionarului din Sibiu, dar ulterior a fost eliberat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *