Turneu Caritabil de Poker la Timișoara

Turneu Caritabil de Poker la Timișoara

- in Locale, Social, Stiri
0

Pe 17 decembrie, începând cu ora 17:00, la Gentlemen’s Poker Club (Bulevardul 16 Decembrie 1989) se va desfășura turneul caritabil, Gents Beat Cancer, în beneficiul Asociației Little People România. Toate fondurile obținute în urma buy-in-ului și a addon-ului vor fi direcționate pentru susținerea Comunității Naționale a Tinerilor Români Supraviețuitori de Cancer, Temerarii®, care la sfârșitul acestui an se va reuni cu ocazia a celei de-a IX-a ediții a Galei de Crăciun.

Înscrierile individuale la turneu se fac accesând următorul link: http://poker2016.thelittlepeople.ro/register/

Înscrierile pentru companii se fac accesând link-ul următor: http://poker2016.thelittlepeople.ro/company-teams/

Este pentru prima data când Timișoara are onoarea de a-i găzdui pe cei 257 de tineri care au finalizat tratamentul oncologic în unitățile oncopediatrice din țara, pentru a sărbători victoria asupra bolii și a trăi emoția revederii altor tineri care au trecut prin aceeași experiență, într-un cadru special al sărbătorilor de iarnă.

Turneul caritabil Gents Beat Cancer va avea un Buy-in de 150 de lei și Addon de 100 de lei. Companiile pot să înscrie participanți la acest eveniment, în echipe formate din 5 jucători, în schimbul unei donații în valoare de 1.500 de lei. Câștigătorii competiției vor avea parte de premii speciale.

Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi la:http://poker2016.thelittlepeople.ro

Despre Gentlemenʼs Poker Club

Gentlemen’s Poker Club este primul club de poker din Vestul țării fiind inaugurat in 11 octombrie 2013, datorită necesității unui club de poker profesionist în Timișoara. Aici se organizează turnee zilnice pentru iubitorii de poker din întreaga țară și nu numai. De asemenea, se organizează și mese de cash sau de poker chinezesc pentru doritori. Spațiul de joc este special amenajat pentru desfășurarea acestei activități, iar întregul personal este pregătit pentru postul pe care îl ocupă. Toti dealerii au cursuri de specializare în acest domeniu, iar lucrul acesta le garantează clienților profesionalismul prezent la mesele de joc din club. Mai multe detalii despre Gentlemen’s Poker Club găsiți aici: https://www.facebook.com/gentlemenpoker/ sau pe site-ul: http://gentlemenspokerclub.ro/

 Despre Asociația Little People

Asociația Little People România pune la dispoziția domeniului oncopediatric din România (8 secții de oncopediatrie) și Republica Moldova (2 secții de oncopediatrie) o serie de servicii de calitate, programe zilnice de suport psihosocial a pacienților, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital prin proiecte de renovare a camerelor de joacă, donare de aparatură medicală și achiziționarea medicamentelor greu accesibile, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate. În 2006, Asociația Little People România a înființat Clubul Temerarii  – comunitatea adolescenților români, care au învins cancerul – ce numără astăzi, peste 400 de membri, fiind cel mai mare grup de sprijin reciproc în rândul adolescenților și al tinerilor adulți afectați de cancer și totodată una dintre cele mai active comunități de acest gen din Europa. www.thelittlepeople.ro / www.facebook.com/LittlePeopleRomania

Sursa foto: gentlemenspokerclub.ro