Turnatorii nu mor niciodata! Primarul Lugojului, Claudiu Buciu a ajuns sa-si “sifoneze” colegii de alianta

Turnatorii nu mor niciodata! Primarul Lugojului, Claudiu Buciu a ajuns sa-si “sifoneze” colegii de alianta

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Primarul PNL al Lugojului, Claudiu Buciu a început să pârască administrațiile locale USR PLUS din zonă, adică cele ale colegilor de coaliție. Și asta după ce primăria pe care o păstorește a încasat o amendă de 90.000 lei de la Garda de Mediu. Buciu a început să pârască și primăriile conduse de colegii USR-iști pentru a încasa și ei amenzi. Afirmația îi aparține fostului președinte al CJT, Călin Dobra.

Coaliție marca Buciu – <dacă moare capra mea, să moară și a vecinului>

Mai multe administrații locale USR-PLUS din Timiș ar urma să fie amendate de Garda de Mediu, ne aduce la cunoștință prin intermediul on-line, “cititorul în stele”, Claudiu Buciu. Atât a înțeles primarul Lugojului să facă, după ce Garda Națională de Mediu a amendat primăria Lugoj, să pârască și alte primării din zonă, să fie și ele amendate.

Nu tu măsuri concrete, nu tu planuri realiste de remediere, ci acuzații de luare de mită la adresa Gărzii de Mediu și aruncat mâța moartă și peste gardul vecinilor de coaliție de la USR-PLUS.

Să le fie de bine în minunata coaliție pe care au făcut-o, că vorba aceea, cine se aseamănă, se adună. Din păcate suferim noi! Noi, lugojenii vom plăti amenda de 90.000 de lei pe care primăria a încasat-o!”, a scris pe pagina sa de Facebook, Călin Dobra.

In trecut, primarul Lugojului a dat șpăgi consilierului lui Sorin Oprescu, Solomon Wiegler, apoi a devenit turnător la DNA și i-a sifonat pe toți.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *