Tur virtual în direct, la Stația de epurare din Timișoara

Tur virtual în direct, la Stația de epurare din Timișoara

- in Locale, Social
0

Stația de epurare „Stan Vidrighin” din Timișoara poate fi acum vizitată în orice zi și la orice oră, prin intermediul turului virtual integrat pe site-ul www.aquatim.ro.

 Aplicația, care poate fi accesată direct de pe prima pagină a site-ului societății, conține o scurtă descriere a ceea ce se întâmplă la stația de epurare și imagini panoramice de la principalele puncte ale procesului. Panoramele sunt imagini de rezoluție mare și oferă o perspectivă de 360 de grade, adică vizitatorul virtual poate să se „plimbe” și să observe toate detaliile din jur, ca și cum ar fi acolo. 

„Prin turul virtual al stației de epurare, orice vizitator, indiferent că are sau nu cunoștințe în domeniu, poate vedea practic ce se întâmplă cu apa din canalizarea orașului. Societatea Aquatim încurajează, prin programele „porți deschise” și acum, prin turul virtual, informarea și educarea timișorenilor cu privire la aspectele legate de alimentarea cu apă și canalizare”, a spus Ilie Vlaicu, directorul general Aquatim.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *