TUPEU S-a dat drept medic angajat la Spitalul Județean Timișoara pentru a-l înșela pe fratele unui pacient aflat în stare gravă

TUPEU S-a dat drept medic angajat la Spitalul Județean Timișoara pentru a-l înșela pe fratele unui pacient aflat în stare gravă

- in Actualitate, Locale, Slider, Stiri
0
spitalul judetean timisoara

Un bărbat fără suflet s-a gândit la facă bani înșelând oameni chiar în interiorul Spitalului Județean Timișoara. Vorbim de Titel Cătălin Mihai care, ieri, a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență și înșelăciune.

Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, în perioada mai – iunie 2014, Titel Cătălin a primit de la fratele unui pacient internat în stare gravă la Casa Austria din Timișoara, în urma unui accident de muncă, numeroase sume de bani. Acesta i-ar fi promis fratelui bolnavului că-i va determina pe medici să-și îndeplinească atribuțiile de serviciu, adică să-i acorde pacientului asistența medicală necesară, în lipsa căreia ar fi murit.

Titel Cătălin s-a gândit să se dea drept medic pentru a-l înșela pe bărbat. Astfel, timp de două luni, inculpatul a cerut și primit în total 15.000 lei și i-a spus fratelui bolnavului că are nevoie de bani pentru achiziționarea de medicamente și alte materiale sanitare necesare tratării pacientului. Însă, nimic nu era adevărat, în condițiile în care întreg tratamentul a fost asigurat pacientului de către spital.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *