Tupeu! La plimbare cu scuterul prin Piața Victoriei din Timișoara

Tupeu! La plimbare cu scuterul prin Piața Victoriei din Timișoara

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0
Un tânăr din Vietnam a dat dovadă de mult tupeu! Individul a fost surprins de polițiștii locali în timp ce se plimba fără niciun stres cu scuterul chiar prin Piața Victoriei.
Polițiștii locali, aflați în patrulare azi-noapte, în zona centrală a orașului, au observat, în jurul orei 00.15, un moped care se deplasa prin Piața Victoriei, dinspre Operă spre Catedrala Mitropolitană. Polițiștii locali au trecut la oprirea regulamentară a acestuia, aflându-se într-o zonă în care este interzisă circulația unor astfel de mijloace. La legitimarea conducătorului, au constatat că este vorba despre un cetățean vietnamez în vârstă de 36 de ani, care deține permis de ședere, având domiciliul în localitatea Dumbrăvița”, a informat Poliția Locală Timișoara.
De asemenea, oamenii legii au constatat ca mopedul nu avea plăcuțele de înmatriculare, nefiind înregistrat. Așadar, tânărul din Vietnam a fost predat polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul neînmatriculat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *