Tupeu incredibil la Timişoara! Un tată şi cei doi fii ai săi calcă legile în picioare pe strada 1 Decembrie

Tupeu incredibil la Timişoara! Un tată şi cei doi fii ai săi calcă legile în picioare pe strada 1 Decembrie

- in Administratie, Locale, Recomandari
0

Caz incredibil pe strada 1 Decembrie 1918. Un tată şi cei doi fii ai săi ce locuiesc pe aceeaşi stradă, dar la numere diferite, îşi bat efectiv joc de municipalitate. Cei trei au început concomitent lucrări la imobilele pe care le deţin. Toate lucrările sunt ilegale 100 la sută. Descoperirea a fost făcută de viceprimarul Traian Stoia, care a povestit consternat ciudatul caz de pe strada 1 Decembrie 1918.

“Pe strada 1 Decembrie 1918 nr 7, unde la apartamentul 2 este proprietar Kwiek Ştefan. Acest domn nu a oprit lucrările, după ce i s-a a tras atenţia să oprească lucrările pe care le efectua în interiorul apartamentului, unde a schimbat ferestrele din lemn cu ferestre de PVC şi termopan, şi a continuat cu alte lucrări. Poliţia Locală i-a întocmit un referat de urmărire penală, însă acest lucru nu l-a prea speriat. Tot pe strada 1 Decembrie, dar la nr 30, avem un domn Doroţ Partizan, care este frate cu Kwiek Ştefan, şi a făcut lucrări de demolare a unui corp de clădire şi lucrări de extindere al unui alt corp de clădire. Pe aceeaşi strada, la nr 25, se fac fără autorizaţie de construcţie lucrări de schimbare a acoperişului. Beneficiarul acestei lucrări este domnul Stancu Ştefan, tatăl celor doi”, a povestit viceprimarul Traian Stoia.

Traian Stoia explică situaţia bizară prin care cei trei, deşi sunt rude de sânge şi ar trebui să aibe acelaşi nume, realitatea din buletin spune altceva. „Îi uneşte nu numai relaţia de rudenie, de sânge, ci şi modul în care tratează legislaţia în domeniul construcţiei. S-au însurat, şi-au mai schimbat numele dacă au plecat în Germania”, a spus Stoia.

1 decembrie 1918 nr. 7 1 decembrie 1918 nr.30 1 decembrie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *