Tupeu de borfaș la Timișoara. Locuiesc abuziv deși au trei proprietăți în capitala Banatului

Tupeu de borfaș la Timișoara. Locuiesc abuziv deși au trei proprietăți în capitala Banatului

- in Administratie, Locale, Recomandari
0

Nesimțire de zile mari în capitala Banatului. O familie, mamă şi doi fii, au intrat abuziv într-un apartament de pe strada Petru Cermena, care aparţine primăriei Timișoara. În realitate ilegaliștii au domiciliul în Timişoara, dar pe cu totul alte străzi. Viceprimarul Timișoarei, Traian Stoia este consternat de o asemenea nesimțire.

Vecina familiei de ilegaliști, mutată de numai două luni în acel imobil a reclamat că aceştia au intrat abuziv în locuinţa sa .

„Pe strada Petru Cermena, nr 22, o doamnă care locuieşte la apartamentul 2, a reclamat faptul că trei persoane, o mamă şi doi fii, locuiesc fără acte de doi ani în imobilul de la acestă adresă. Oamenii au intrat acolo abuziv în spaţiu, fiecare având un domiciliu în Timişoara. Mama are domiciliul pe Crizantemelor nr 52, iar unul dintre fii are domiciliul pe Ştefan cel Mare, nr 55, iar celălalt Grigore Alexandrescu, nr 77. Doamna a reclamat la Poliţia Municipiului că aceste persoane ar fi pătruns în locuinţa sa”, a spus viceprimarul Traian Stoia.

Poliţia a constat faptul că cei trei stau ilegal în acel apartament, însă nu au comis nici o faptă penală așa că i-a lăsat în pace. Vecina cu reclamația era  deranjată de faptul că aceştia locuiesc acolo de doi ani deși nu au niciun drept.  „Apartamentul doi este proprietatea ei, dar ea stă numai de două luni acolo, şi era foarte deranjată că alţii stau de doi ani la celălalt apartament. Poliţia a venit şi a constat că stau ilegal acolo, dar că nu au comis nici o faptă de natură penală. Aici trebuie să facă proprietarul, respectiv Primăria Timişoara, demersurile pentru evacuare şi punere în siguranţă a clădirii. Să facă gratii la ferestre, să pună o uşă mai sănătoasă”, a mai spus Stoia.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *