Tupeu de ausländer! Fritz sau cenzura absoluta este deranjat de armata de trolli si conturile false

Tupeu de ausländer! Fritz sau cenzura absoluta este deranjat de armata de trolli si conturile false

- in Locale, Slider, Stiri
0

Dominic Fritz și nouă administrație USR se luptă în fiecare zi cu „o armată de trolli”. Probabil aceeași trolli care în campania electorală de anul trecut îl susținea puternic. Aceeași trolli care au ajuns la concluzia că l-au pus în fruntea primăriei… degeaba pentru după șase luni de mandat Dominic Fritz nu a realizat nimic. Același incapabil Dominic care prin armata de trolii șterge zilnic sute de comentarii negative de pe pagina sa de Facebook și blochează zilnic zeci de persoane care nu îl lauda.

Într-un interviu acordat celor de la Tion.ro, Dominic Fritz spune că pe Facebook primește multe reacții pozitive, dar și critici. De asemenea, administrația se luptă  „o armată de trolli” și conturi false. Culmea tupeului este de vaiți de acest lucru, când anul trecut, înainte să ajungă primar al Timișoarei, Fritz nu spunea nimic de trollii și conturile false care îl susțineau.

Pe Facebook eu primesc foarte multe reacții pozitive, dar asta atrage și critici, unele dintre ele cu siguranță sunt cu intenții politice, noi muncim și împotriva unei armate de «trolli» și conturi «fake»“, spune Dominic Fritz pentru Tion.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *