Trei tineri inconştienţi au furat două maşini, dar poliţiştii din Timiş i-au prins

Trei tineri inconştienţi au furat două maşini, dar poliţiştii din Timiş i-au prins

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sprijiniți de cei de la Rutieră, au depistat trei tineri de 13, 16 și 27 ani, bănuiți de furtul a două autoturisme, duminică 6 martie.

În fapt, bănuiții ar fi sustras două autoturisme, care se aflau parcate pe raza municipiului Timișoara, iar ulterior le-ar fi valorificat. Cele două autoturisme nu erau asigurate, iar cheile au fost gasite de cei în cauză în interior. Prejudiciul în valoare de 20.000 lei a fost recuperat în totalitate, autovehiculele fiind restituite păgubiților.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, banuiții fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere si Arestare Preventivă Timiș.

În cursul zilei de astăzi, 2 din cei 3 vor fi prezentați magistraților. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *