Trei puncte de trecere a frontierei de la granița cu Serbia, în Timiș, au fost redeschise

Trei puncte de trecere a frontierei de la granița cu Serbia, în Timiș, au fost redeschise

- in Actualitate, Locale, Stiri, Utile
0

Pentru a evita cozile infernale la vamă, Poliția de Frontieră Timișoara a luat decizia de a redeschide, începând de joi, trei puncte de trecere a frontierei de la granița cu Serbia, în județul Timiș. Este vorba de Vâlcani, Lunga și Foeni, care sunt destinate traficului de persoane și autovehiculelor de până la 3,5 tone.

Cele trei puncte sunt utilizate preponderent de către cetăţenii din localităţile de frontieră şi vor fi operaționale, în intervalul orar 08.00-20.00. Este vorba despre punctele de trecere Valcani- Vrbica (zona de competenţă a Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare), Lunga – Nakovo (zona de competenţă a Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga) şi Foeni – Jasa Tomic (zona de competenţă a Sectorului Poliţiei de Frontieră Cruceni)”, a transmis Poliția de Frontieră Timișoara.

Decizia a fost luată în condițiile în care la nivel internațional au fost relaxate măsurile de prevenire a răspândirii Covid-19, astfel că este așteptat ca un număr mare de români să plece în vacanță în Grecia, pentru a se bucura de mare și soare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *