Trei polițiști și un jandarm din Timiș, care au snopit în bătaie doi tineri nevinovați, reținuți

Trei polițiști și un jandarm din Timiș, care au snopit în bătaie doi tineri nevinovați, reținuți

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0
pumn

După două săptămâni de la incidentul scandalos petrecut lângă Timișoara, când doi tineri nevinovați au fost snopiți în bătaie de patru polițiști și patru jandarmi, în timpul unei operațiuni, s-au luat primele măsuri.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Timiș anunță că trei polițiști și un jandarm au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ceilalți sunt cercetați în stare de libertate. „Trei polițiști din cadrul I.P.J Timiș și un jandarm au fost reținuți pentru 24 de ore într un dosar instrumentat de Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timișoara, cu sprijinul Poliției Romane. Întrucât împotriva celor trei politisti a fost pusa în mișcare acțiunea penală, aceștia au fost puși la dispoziția inspectoratului, conform LG 360/2002 privind Statutul Polițistului”, comunică IPJ Timiș.

Incidentul s-a petrecut în data de 22 noiembrie, în localitatea Urseni, de lângă Timișoara, când polițiștii și jandarmii timișeni au efectuat o operațiune în vederea prinderii unui bărbat urmărit național și internațional. “În timpul acțiunii, pe raza localității Urseni, a fost oprit în trafic un autoturism care corespundea descrierii autovehiculului despre care existau informații că l-ar utiliza persoana urmărită. Ocupanții autoturismului, doi bărbați de 34 de ani, au fost conduși la sediul poliției pentru verificări. Ulterior acestei activități, cei doi bărbați s-au prezentat la o unitate spitalicească, susținând că ar fi fost agresați de efectivele angrenate în acțiune“, explica Alin Petecel, șeful IPJ Timiș, a doua zi după incident.

Cei doi bărbați nevinovați au fost bătuți de polițiști și jandarmi și au ajuns la Spitalul Județean Timișoara în stare gravă, fiind operați.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *