Trei parcele din Parcul Industrial Timișoara scoase la licitație de CJT

Trei parcele din Parcul Industrial Timișoara scoase la licitație de CJT

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Trei parcele dotate cu infrastructură industrială din Parcul Tehnologic și Industrial Timișoara sunt scoase la licitație. Este vorba despre parcela C2/A (cu o suprafață de 3931 mp), parcela C2/B (3931 mp) și parcela C3 (6020 mp). Prețul de pornire al licitației publice cu strigare este de 18,22 lei/mp/an, la care se adaugă TVA.

Consiliul Județean Timiș a dezvoltat, în urma unui proiect derulat din fonduri europene, un Parc Tehnologic și Industrial destinat societăților comerciale. În prezent, marea majoritate a parcelelor din acest Parc Industrial sunt concesionate către agenți economici, atât din România, cât și din străinătate. În aceste condiții, gradul de ocupare al Parcului este de peste 85%, însă dorim, prin scoaterea acestor trei parcele la licitație, să ajungem la operaționalizarea întregului Parc Tehnologic și Industrial. Cele trei parcele au ca destinație  construcția de hale sau de clădiri industriale pentru activități productive și alte activități nepoluante”, a spus președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Licitaţia publică deschisă, cu strigare, pentru concesionarea  parcelelor din PITT, se va desfăşura în data de 6 noiembrie, ora 12, la sediul Consiliului Judeţean Timiş, Bulevardul Revoluţiei din 1989, nr. 17, Sala Revoluției, etaj I.

Înscrierea la licitaţie se va face până în 5 noiembrie inclusiv, între orele 900 – 1400, la sediul Consiliului Judeţean Timiş.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *