Trei incendii în noaptea de duminică spre luni, în Timiș

Trei incendii în noaptea de duminică spre luni, în Timiș

Pompierii timișeni au avut o noapte cu mult foc. Trei incendii au fost anunțate unul după altul, în trei localități diferite.

Primul incendiu a fost anunțat aproape de ora 2. Pompierii din cadrul Stației de Pompieri Deta au fost solicitați să intervină la un incendiu în localitate Stamora Germană. Ardea acoperișului unui garaj, pe o suprafață de aproximativ 20 mp și aproximativ 1 mp din acoperișul locuinței. La locul incendiului  s-au deplasat de urgență două autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și 11 pompieri. De asemenea, în sprijin a fost solicitat și SVSU Moravița cu 5 voluntari. Intervenția rapidă a pompierilor a dus la limitarea incendiului și salvarea locuinței. În urma cercetărilor la fața locului, pompierii au stabilit cauza probabilă a incendiului: scurt circuit electric – cablu electric defect.

În jurul orei 3:23, pompierii din cadrul Stației de Pompieri Sânnicolau Mare au fost solicitați să stingă un incendiu la un autoturism, în localitatea Lenauheim. Patru pompieri cu o autospecială de stingere s-au deplasat de urgență la locul intervenției. În sprijinul lor au venit și șase voluntari cu o autospecială de stingere din cadrul SVSU Lenauheim. La sosirea pompierilor, incendiul se manifest cu ardere generalizată la întregul autoturism, acesta fiind distrus în totalitate. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

În jurul orei 05:55, pompierii au fost solicitați să intervină la un incendiu în localitatea Moșnița Nouă. La locul incendiului s-au deplasat 4 autospeciale de stingere, o autoscară de lucru la înălțime, un echipaj SMURD și 17 pompieri. Din primele informații primite de la apelant, pompierii au anunțați că incendiul se manifestă la o casă. La sosirea echipajelor la fața locului, incendiul se manifesta la un garaj și la camera tehnică a locuinței. În urma incendiului au ars elementele combustibile din garaj și din camera tehnică. Trei persoane, doi adulți și un minor s-au autoevacuat din locuință până la sosirea echipajelor de intervenție. În urma cercetărilor efectuate la fața locului, pompierii au stabilit cauza probabilă a incendiului: suprasolicitarea instalației electrice.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *