Trei incendii în același timp. Două mașini, două case făcute scrum. Un bărbat a suferit arsuri la picior

Trei incendii în același timp. Două mașini, două case făcute scrum. Un bărbat a suferit arsuri la picior

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Pompierii timișeni au intervenit, în această după amiază, la trei incendii în decurs de câteva minute. Un incendiu a pornit la două mașini care s-a extins și la locuință, unul la un coș de fum și altul la o casă nelocuită.

Astfel, la ora 17:28, un ofițer și patru subofițeri s-au deplasat în satul Bodo, cu o autospecială de primă intervenție și comandă și o autospecială de stingere, pentru stingerea și lichidarea unui incendiu produs la două autoturisme din curtea unui locuințe. În sprijinul lor au fost alertați 3 subofițeri cu o autospecială de stingere din cadrul Punctului de lucru Topolovățu Mare. Incendiul s-a propagat la locuință, pe o suprafață de aproximativ 80 mp.

Echipajul medical sosit la fața locului a evaluat un bărbat (proprietarul casei) care prezenta arsuri de gradul II pe membrul drept inferior. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Lugoj. Cauza probabilă a producerii incendiului este utilizarea unui mod greșit de aprindere a focului”, spun reprezentanții ISU Timiș.

La ora 17:32, trei subofițeri s-au deplasat cu o autospecială de stingere în Lugoj, pentru stingerea unui incendiu produs la coșul de fum. A ars funiginea din interiorul acestuia.

La ora 17:36, doi subofițeri cu un container de stingere s-au deplasat în satul Jdioara pentru stingerea unui incendiu produs la o casă părăsită.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *